torstai 9. helmikuuta 2012

Ainakin tällä hetkellä tässä talossa on rauha maassa. Edelliset päivät ovat olleet mahtavia lapsen kanssa. Miten joku noin pieni voi piristää niin paljon?? Eilen meillä oli playdate Daynin ja hänen hostpoikansa kanssa. Ja kävimme myös iltapäivästä heidän kanssaan lenkillä. 

Tänään aloitin työt vasta 11 ja ensimmäiseksi suuntasin lapsen kanssa jumppatunnille. Ensi viikolla siirrymme isompien ryhmään! Otin muutaman kuvakin sieltä, mutta tällä hetkellä olen liian laiska noustakseni ja hakeakseni kameran laukusta, joten kuvia ette nyt pääse näkemään. Muuten päivä meni leikkiessä ja kävelemään harjoitellessa minun huoneessa jonne pakenimme siivoojia. Illalla tapasin Manuelan, Carolinan ja Lisa-Marien keskustassa. Lisa-Marie muuttaa viikonloppuna Washington DC:hen, joten vietimme hänen läksiäisiään.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ystävyys ei ole miten unohtaa, vaan miten antaa anteeksi, ei miten kuuntelee, vaan miten ymmärtää, ei mitä näkee vaan miltä tuntuu, eikä miten päästää irti, vaan miten pitää kiinni. Jenni en ole unohtanut sinua! Ihanaa lukea kirjoituksiasi! Nauti elämästä! Kaikkea hyvää sinulle jatkossakin!
Luonasi ajatuksin lämmöllä! <3 Anita