tiistai 7. helmikuuta 2012

Iloista ja suruista

Ihan hyvälle viikolle ei sitten tullutkaan niin hyvä loppu. Viime viikko oli raskas koska kotona oltiin ainoastaan minä ja hostäiti. Hostisä saapui kotiin lauantaina. 

Viikonlopun vietin ihanien tyttöjen kanssa. Tanssittiin, naurettiin, syötiin hyvää ruokaa ja puhuttiin paljon. Eilen mentiin yhdessä (liian)monen au pairin kanssa Fox Sport Grilli:in katsomaan Super Bowlia! Oltiin siellä ajoissa koska haluttiin hyvät paikat ja meitä oli niin monta, joten tarvittiin myös iso pöytä. No ne eivät kuitenkaan antaneet meille pöytää koska muutama oli myöhässä ja kaikkien pitää kuulemma olla paikalla. Emmekä voineet istua baarin puolella ihanan pehmeillä sohvilla, koska muutama porukasta oli alaikäsiä.. Loppujen lopuksi saatiin kaikki paikalle ja saatiin vielä iso pöytä mahtavalta paikalta. Itse en kannattunut kumpaakaan joukkuetta joten minulle oli aivan sama kumpi voitti. Tunnelma oli kuitenkin katossa koko pelin ajan, enkä oo varmaan ikinä ennen juonut yhden päivän aikana niin paljon Cocista kuin eilen!! 




Illalla tulin kotiin ja onnistuin saamaan meidän hälytyksen päälle ja kyllä hävetti soittaa hosteille!! Onneksi he auttoivat mua sammuttamaan sen. Meillä oli eilen myös keskustelu, joka ei sitten ollutkaan niin hyvä. Ehkä ne asiat lähtevät tästä kuitenkin sujumaan paremmin. Ainakin toivon niin. Itselle jäi vähän paha mieli ja puhuinkin sitten illalla vielä äitin kanssa.
 
Nyt olo on jo vähän parempi ja tämä päivä oli hyvä lapsen kanssa. Leikittiin paljon, kuunneltiin suomalaisia lastenlauluja sekä käytiin pitkällä lenkillä ja nautittiin auringon paisteesta. Ulkona tarkeni helposti hupparilla ja täällä tuoksuu jo keväälle!

Ei kommentteja: