tiistai 20. maaliskuuta 2012

Happy thoughts will help you to fly

Synttäreitä juhlin koko viikonlopun ja voin sanoa, että eilen illalla olin aivan poikki. Onneksi synttärit on vaan kerran vuodessa. Perjantaina tein normaalisti töitä. Aamulla skypettelin kotiin ja illan vietin lapsen kanssa. Kun lapsi meni nukkumaan aloin valmistautua iltaa varten. Kiharsin hiukset ja meikkasin. Hostvanhemmat tuli kotiin tuntia aikaisemmin kuin piti joten pääsin vapaalle vähän aikaisemmin. Dayani tuli meille ja täältä lähdettiin sitten yhdessä kohti keskustaa. Mulla oli Birthday Princess kruunu päässä, mikä takasi ilmaiset juomat koko illaksi. Ilta oli aivan mahtava ja ympärillä ihanat ystävät. Baarista suunnattiin sitten Kathrinin luo nukkumaan muutamaksi tunniksi.




Lauantaina jouduttiin heräämään jo kahdeksalta, koska Kathrinin piti kouluun. Vietiin Sarahin kanssa Kathrin yliopistolle ja mentiin sitten keskustaan aamupalalle. Ja tietenkin piti sataa vettä ja lunta ja räntää ja kaikkea mahdollista. Ja oli muuten kylmäkin! No en jaksanut jäädä kattomaan Pyhän Patrickin päivän paraatia vaan otin bussin kotiin. Kotin nukkua hetken mutta ei siitä mitään tullut. Kolmen aikaan leikein sitten lapsen kanssa kun hostvanhemmat alkoivat järjestää mulle juhlia. Ennen seittämää saapui sitten kaverit ja ilta istuttiin meillä pyöreän pöydän ääressä. Tarjolla oli kaikenlaista pientä syötävää ja hostäiti teki meille drinkkejä. Mulle oli myös kakku, joka oli tosi hyvää! Lopulta oli pakko lähteä vaihtamaan vaatteet, sillä piti olla päällä jotain vihreää. Juostiin bussiin ja otettiin taas suunta kohti keskustaa. Kaikki baarit oli ihan täynnä, hyvä että liikkumaan mahtui. Yöksi tulin kotiin ja pääsin nukkumaan ihanaan omaan sänkyyn.




Lauantaina sanoin hostisälle et sunnuntaina nukun sit neljään iltapäivällä, mutta heräsinkin sitten jo 11 aikaan.. Ei mun nukkumis suunnitelmat oikeen toteutuneet. Tosin sängystä pääsin ylös vasta kolmen aikaan! Olin reipas ja lähdin suihkun jälkeen Dayanin kanssa parin tunnin lenkille ja sen jälkeen niille kattoon tv:tä. Dayani nukahti joten kattelin sitten yksikseni ohjelmia.

Ei kommentteja: