torstai 15. maaliskuuta 2012

Self-defence

Viime viikonloppuna mulla oli koulua. Itsepuolustus kurssi alkoi perjantai iltana ja jatkui lauantaina ja sunnuntaina. Kurssi oli tosi hauska. Tehtiin paljon fyysisiä harjoituksia, mutta puhuttiin myös paljon ja tehtiin itseä kehittäviä harjoituksia. Sunnuntai-iltana joka paikkaa särki ja sain mä kyynerpäähänkin mustelman. Nyt osaan ainakin puolustaa itteäni jos joku yrittää käydä kimppuun!

Perjantaina kurssin jälkeen vietettiin Manuelan synttäreitä. Harmi vaan että ei ollut kauheasti porukkaa liikkeessä ja musiikkikaan ei ollut mitään parasta. Ilta oli suoraan sanoen tylsä ja oltiin kotona jo yhden aikaan. 

Lauantaina tein kurssin jälkeen töitä hetken ja sitten suuntasin Kathrinin luo. Taksin piti tulla 10-20 min päästä, mutta odotin lopulta 45min ennen kuin tuli ilmoitus että taksisi on saapunut. Menin sitten ulos, mutta ei se taksi ollutkaan meidän pihassa.. Muutaman vihasen puhelun jälkeen taksi lopulta saapui.. Oli mennyt väärään pihaan kahden korttelin päähän. Kaiken huippu oli kun kuski eksyi totaalisesti matkalla! Yleensä 17min matka muuttui tunnin matkaksi. Säästin kuitenkin vähän rahaa sillä kuski pysäytti mittarin kun eksyi. Vihdoin pääsin sitten nukkumaan ja sunnuntaina suunnattiin taas kurssille!

Maanantaina kävin ensimmäistä kertaa isossa ostoskeskuksessa ja tämän jälkeen aion suunnata sinne vähän useammin! Sieltä ois löytyny vaikka mitä kivaa, mutta ei keretty ees kiertää kaikkia liikkeitä.
Eilisen illan vietin Daynin luona. Ensin juoruttiin tunti ja sitten katottiin One Tree Hill:iä seuraavat kaksi tuntia!

Ei kommentteja: