tiistai 27. maaliskuuta 2012

Vasta leikatun ruohon tuoksu

Kevät on saapunut Seattleen! Viikon aikana ovat kukat alkaneet kukkia ja joihinkin puihin on tullut silmut. Lämpötilat ovat päivän aikana olleet jo yli 10 astetta plussan puolella. Perjantaina bussia odotellessa aurinko lämmitti kasvoja. 

Perjantaina kävin tosiaan syömässä tyttöjen kanssa keskustassa ja tulin sitten reippaasti kotiin nukkumaan. Yöllä nousi sitten kuume ja näin taas ihan ihme unia (tosin luulin niitä todeksi). Meinasin mennä keskellä yötä huutamaan hostisälle, että miksi ihmeessä hän on päästänyt ruotsalaiset au pairit mun huoneeseen keskellä yötä, kun ne kerran puhuvat liian nopeasti etten ymmärrä mitä ne sanovat ja eikö hän tajua että haluan nukkua. Olin siis jo ylimpään kerrokseen menevillä portailla kun tajusin että ei mun huoneessa ketään ollut kun silmät avasin. Onneks hostisää vaan nauratti kuin kerroin mitä melkein tein. 

Lauantai meni sairastaessa ja hiukkasen töitä tehdessä. Illalla lapsen mentyä nukkumaan keitin teetä ja katsoin muumeja. Lopulta olin jo niin väsynyt ja kuumeinen että aloin nukkumaan sohvalla. Hostit tulivat kotiin johonkin aikaan ja heräsin siihen että lapsen huoneessa oleva kamera sammutettiin. Lähdin sitten omaan sänkyyn nukkumaan.

Sunnuntaina en tehnyt yhtään mitään! Meillä olisi ollut au pair tapaaminen, mutta se jäi nyt kuumeen takia välistä. Meillä olisi ollut napatanssia. Onneksi Dayani tuli illalla käymään ja näytti sitten kuvia. Niin ja hostisä lähti taas työmatkalle joten mä pääsen aamulenkkeilemään.


Tänään käytiin hostäidin, lapsen ja koirien kanssa lenkillä. Moni oli jo leikannut nurmikon ja vielä kun ilma oli oikeen lämmin niin tuli ihan kesä mieleen!







 

Ei kommentteja: