keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Täällä tuoksuu keväältä

En muista yhtään mitä olen viimeksi kirjoittanut, mutta taidan aloittaa kuitenkin viikonlopusta (En enää osaa kirjoitaakkaan mistään muusta).

Perjantai-iltana töiden jälkeen Kathrin tuli hakemaan mut ja Dayanin ja suunnatiin Kathrinin luo viettämään perjantai iltaa. Katsottiin elokuvia ja syötiin kaiken maailman herkkuja niin että tuli paha olo. Ei tarvinnut liikkua minnekkään, sai vain laittaa yökkärit päälle ja maata sängyssä. Lauantai aamuna Minä ja Kathrin lähdettiin käymään keskustassa hoitamassa asioista ja Dayani jäi meitä odottomaan. Meillä meni huimat neljä tuntia ennen kuin oltiin takaisin, vaikka mitään ylimääräistä ei tehtykkään. Me kyllä eksyttiin yhessä välissä aika pahasti, mutta kyllä me sit lopulta löydettiin oikealle tielle. Päivä kuunneltiin hyvää musiikkia ja tehtiin me lättyjäkin! Illalla lähdettiin ulos ja ensimmäistä kertaa Manuela ja Carolina oli meidän mukana. 




Sunnuntaina tultiin puolenpäivän jälkeen Kathrinin kanssa meille ja hetken kuluttua tuli Myös Dayani. Leikittiin lapsen kanssa kun hostäiti vei hostisän lentokentälle (lähti työmatkalle) ja hoiti samalla muita asioita. Kuunneltiin yhtä kappaletta monta monta kertaa koska se vaan oli niin hyvä! Illalla lähdetiin syömään ja sieltä suunnattiin Dayanin luokse pelamaan pöytäjalkapalloa.


Tänä aamuna maassa oli vähän lunta kun vein koirat lenkille, mutta siitä huolimatta ilmassa on kevään tuoksu!

2 kommenttia:

Maria kirjoitti...

sulla on kiva mekko näissä kuvissa! :>

Anonyymi kirjoitti...

Voi kun Stella näyttää kasvaneen tuossa viimeisessä kuvassa! Ja on niin Piian näköinen että! - Essi