maanantai 2. huhtikuuta 2012

Exploring around the Seattle

Viikolla olin vaan kotona, enkä tehnyt mitään. Perjantaina tuli hostisän isä ja hänen vaimonsa ja samalla saapui hostisäkin euroopasta. Illalla taisin käydä keskustassa jos oikein muistan.

Lauantai aamuna skypettelin kotiin ja sitten lähdin Dayanin kanssa aamupalalle ja sieltä suunta kohti keskustaa jossa muut tytöt meitä odotti. Ensimmäinen etappi oli Kurt Cobainin talo ja viereisessä puistossa oleva penkki, johon ihmiset ovat kaivertaneet muistoja ja ajatuksia Kurt Cobainista. Otettiin paljon kuvia kunnes lähdettiin ettimään bussipysäkki. Seuraavaksi mentiin sitten Bruce Leen muistomerkille. Tosin sinne mentäessä käveltiin myös jossain puistossa ja otettiin taas paljon kuvia. Meidän päivä päättyi illalliseen ja sen jälkeen kaikki suuntasivatkin kotiin. Tosin pöytää odotellessa lähdettiin pelihalliin pelaan tanssimatolla ja heitteleen koreja. Kaikkeen tähän kului aikaa melkein kymmenen tuntia! 







Eilen vietettiin lapsen 1-vuotis synttäreitä! Aamulla tänne tuli muutama hostvanhempien ystävä syömään aamupalaa (oli muuten maailman paras aamupala) ja sitten myöhemmin tuli lapsia leikkimään. Tänään on sitten lapsen oikea syntymäpäivä ja voin kyllä todeta että on se paljon kasvanut ja oppinut näiden seitsämän kuukauden aikana! 



Ei kommentteja: