keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Tillamook

Viikonlopun vietin Tillamookissa, Oregonin osavaltiossa. Lähdettiin perjantaina Kathrinin ja saksalaisen au pairin Sinan kanssa ajamaan kohti Portlantia, jossa meitä odottivat ruotsalaiset Malin ja Felicia sekä saksalainen Elena. Matka alkoi hyvin  kun 34 mailin matka Tacomaan kesti 1,5 tuntia ja yleensä siihen menee 40 minuuttia. Ruuhka oli aivan kauhea! Ruuhka alkoi onneksi Tacoman jälkeen hellittämään ja päästiin jopa eteenpäin. Tehtiin pika kiertoajelu Kelsossa joka on lähellä Washingtonin ja Oregonin rajaa. Voin kertoa että Kelso on tosi pieni paikka! Jatkettiin matkaa ja sitten alkoi taas ongelma.. Ensin loppui akku Kathrinin puhelimesta, sitten mun puhelimesta ja vielä viimeisenä Sinalta jonka puhelimessa oli navigaattori.. oltiin sitten eksykssissä kuin ei enää tiedetty mistä exitistä pitää ajaa. Pysähdyttiin huoltoasemalle kysymään neuvoa, mutta kaikilla siellä oli oma mielipide mistä meidän pitää mennä. Saatiin sitten hetki ladata meidän puhelimia ja lopulta päästiin jatkamaan matkaan. Portlandissa oltiin kymmenen aikaan illalla ja kun saavuttiin pihaan niin Malin päätti kaatua ja satuttaa nilkkansa. Se ei päässyt enää kunnolla kävelemään. Päätettiin kuintekin lähteä vielä Tillamookiin, jossa Malinin hostvanhemmilla on rantatalo. Pakkauduttiin kaikki autoon ja matka Tillamookiin kesti n. 1,5 tuntia. Perille päästyä mentiin kaikki suoraan nukkumaan!

Lauantaina käytiin syömässä aamupalaksi pannukakkuja ja käytiin kunnolla ruokakaupassa. Iltapäivä vietettiin rannalla istuen ja vaahtokarkkeja paahtaen. Ilta vietettiin talolla hyvää ruokaa syöden ja vain jutellen. 




Sunnuntaina käytiin juusto- ja jäätelötehtaalla. Syötiin nopeesti jäätelöt ja käytiin ostamassa vähän juustoa, jonka jälkeen lähdettiinkin ajamaan takas Portlandiin. Siellä me kolme Seattlen tyttöä siirrettiin vaan nopeasti kamat toiseen autoon ja lähdettiin ajaan kotia kohti. 

Ei kommentteja: