tiistai 27. joulukuuta 2011

Amerikkalainen Joulu

Joulu oli täällä päin maailmaa hieman erilainen mitä Suomessa. 24.12 ei ole täällä mikään. Aamulla skypettelin hetken suomeen ja päivällä tein töitä kun hostvanhemmat lähtivät katsomaan jalkapalloa. Mentiin lapsen kanssa ostamaan meille tonttulakit. Lapsi sai lakkinsa ja minulle ei löytynyt. Lapsi näytti ihan mahdottoman söpöltä se päässä! Illalla syötiin yhdessä ja juteltiin. Päivä ei siis ollut erikoinen, mutta siitä huolimatta mukava.

25.12 hostäiti ja lapsi tulivat herättämään mut vähän yli yhdeksän. Otin läppärin mukaan ja menin yläkertaan. Iskä, äiti ja Sonja katsoivat skypestä kun jaettiin lahjoja. Oon varmaan ollut tosi kiltti kun sain niin paljon paketteja! Nyt mulla on kaikki mitä tarvin Vancouverin reissua varten. 

Iltapäivällä lähdin keskustaan Manuelaa vastaan. Manuela tuli meille näiksi muutamiksi päiviksi ennen meidän San Franciscon reissua. Leikittiin lapsen kanssa ja puhuttiin, puhuttiin ja puhuttiin vielä vähän lisää. Manuela sai myös kunnon jouluaterian kun hostvanhemmat kokkasivat kaikkea hyvää. Ilta meni aika paljolti jutellessa Seattlestä ja siitä mitä kaikkea täällä voi tehdä. Varattiin eilen myös liput!! Coldplay on tulossa tänne ja me ollaan menossa katsomaan niitä! Ja kyllä tiedän, että suomessa ollaan vihreitä kateudesta! :D Illalla katsottiin vielä elokuvaa. 


Tämän päivän tein sitten töitä. Siivoilin ja pakkailin lapsen tavaroita, sillä hostitkin ovat lähdössä reissuun. 


Mun reissuni alkaa huomenna aamulla kun suuntaamme lentokentälle ennen viittä. San Francisco täältä tullaan!!




 

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitti kun saatiin olla mukana teidän joulussa.Oli oikein mukava yllätys.Tv:Iskä