sunnuntai 4. joulukuuta 2011

You can lie, but they will find you!

Miksi olen ollut niin laiska kirjoittaja?? Muutamana päivänä on tapahtunut paljon, mutta en ole vain saanut aikaiseksi kirjoittaa. Nyt sitten ärsyttää kun pitäisi kirjoittaa niin monesta asiasta. Varmasti unohdan kirjoittaa jostain tärkeästä!

Kuume sitten päätti nousta ja melkein koko torstain nukuin. Välillä oli kuitenkin lähdettävä käymään ilmoittautumaan kouluun. Mentiin yhdessä Christian kanssa, joka oli ollut samoilla englannin kursseilla jo viime vuonna. Kaikki alkoi hyvin. Mentiin toimistoon ja saatiin paperit täytettäviksi. Au pairit eivät saa sanoa olevansa au paireja, eikä paljastaa millä viisumilla on maahan tullut. Tämä siksi, että muuten kurssien hinnat olisivat niin paljon kalliimmat ja kurssille jolle oltiin ilmoittautumassa, ei saisi vierailija viisumilla osallistua ollenkaan. Palautettiin paperit tiskin takana istuvalle mukavalle naiselle, joka tarkisti että kaikki on oikein. Ensimmäinen kysymys kuului, millä viisumilla olet? Oltiin valittu vaihtoehto muu niiden kaikkien viisumien ja korttien joukosta. Yhtäkkiä siihen tiskin taakse tuli toinen nainen joka alkoi huutamaan, että olemmeko tulleet maahan luvatta ja jos me piileskellään täällä niin FBI kyllä löytää meidät! Koitettiin sitten selittää, että ei me mitään piileskellä ja tuskinpa me edes kouluun ilmoittauduttaisiin jos oltaisiin tänne asti tultu piiloon. Christia selitti, että hänellä ei enää edes ole viisumia, sillä hän on täällä jo toista vuotta ja ensimmäisen vuoden jälkeen viisumi raukeaa tai jotain vastaavaa. No Christian tiedot löytyivät koneelta hänen aikaisempien kurssien takia ja hän ois päässyt kouluun, mutta minä en. Loppujen lopuksi sille kiltille naiselle tuli paha mieli kun Christia pääsi, mutta minä en, joten hän ilmoitti, että aikoo laittaa mutkin sille kurssille, huolimatta siitä, mitä vieressä huutava työkaveri ajattelee. Pääsin siis kouluun ja saan kaikki tarvittavat tunnit. Koulu alkaa tammikuussa ja kurssi on ESL eli englannin kieli toisena kielenä. 

Eilen vein ensimmäisenä kuuden aikaan aamulla koirat lenkille ja sen jälkeen vietin päivän lapsen kanssa. Sain myös puhelun suomesta, kiitos siitä! On se kiva kun joku mulle viittii soitellakin =). Illalla Christia tuli tänne ja pidettiin tyttöjen ilta. Meillä oli kynsisalonki ja kerranki mun kynnet on kauniit! Juotiin muutama siideri ja pelattiin Unoa sekä Skip-Boa. Nukkumaan pääsin kahden aikaan.

Tänään aloitin työt puoli yhdeksän aikaan ja pääsin muutaman tunnin tauolle yhden aikaan. Suuntana oli keskusta ja seurana Christia. Käytiin syömässä lounasta sekä hieman ostoksilla. Laitan jossain välissä kuvia kaikesta mitä oon ostanut jos vain muistan. Työt jatkui taas viideltä kun hostvanhemmat lähtivät ulos. Ilta sujui onneksi hyvin ja loppujen lopuksi lapsi nukahti yhdeksän aikaan.

Oon nyt kyllä aivan varmasti unohtanut kirjoittaa jostain, mutta en kyllä yhtään muista, että mistä.

Ei kommentteja: