perjantai 16. joulukuuta 2011

Otsikoton

Tämä viikko on mennyt nopeasti. Päivien työtunnit ovat vaihdelleet, mikä on ollut mukavaa. Sain nimittäin eilen aamulla nukkua pitkään.. Tai siis oisin saanut, mutta heräsin jo kahdeksalta. Mikä siinä on että silloin kun pitää herätä aikaisin niin väsyttää, mutta sitten kun saisi nukkua niin ei nukuta?? No onneksi saan taas huomenna nukkua pitkään.

Viime päivät olen viettänyt naapuri au pairien Jessikan ja Christian kanssa. Eilen lähdin lapsen kanssa ulos kävelylle ja näin Jessikan, jonka kanssa menimme läheiseen muffinssi kahvilaan. Meidän seuraksi saapui myös Karolina, jonka tapasin ensimmäistä kertaa. Illalla menin sitten Jessikan luo syömään illallista hänen, hänen hostperheensä ja muutaman muun au pairin kanssa. Ruokana oli Brasilialaisia "pannukakkuja" eli suomalaisittain lättyjä suolaisella täytteellä mm kanalla ja juustolla. Ilta kului jutellen ja hyvästä seurasta nauttien.

Tänään töiden jälkeen menin kaupungille tapaamaan Manuelaa ja tottakai me mentiin syömään (niinkuin aina). Juteltiin niin paljon, että syöminen unohtui melkein kokonaan. Kävin muuten tänään ostamassa muutaman joululahjan hostvanhemmille ja hostlapselle.

Enää 12 yötä San Franciscon reissuun... Iskä, voitko sponssata mua vähän, jotta pääsen käymään siellä saari vankilassa ja jotta en kuolisi reissun aikana nälkään?? Tai voit toki vihjaista kummisedällekin, joka on unohtanut lähettää salmiakkia.. 

Iskä lähetti toissapäivänä muutaman kuvan mun lapsista:




 <3<3<3<3<3<3

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa Jenni " tätini hoitaja"!
Olen seurannut blogiasi alusta alkaen ja kulkenut mukana matkallasi.Kirjoittelen kirjeen kun tässä ehdin.
Aivan mahtavia kirjeitä ja valokuvia sinulla.
Sydönlämpöiset halaukseni ja hyvän joulun toivotukseni!
Ajatuksin luonasi lämmöllä Anita