torstai 29. joulukuuta 2011

Loma!

Eilen herättiin ennen neljää aamulla, n. 30 min unien jälkeen ja suunnistettiin reippaana lentokentälle.. Olo oli hypersuperaktiivinen ja oisin voinut vaikka tanssia keskellä lentokenttää. Jos olisin ollut viisas olisin ehdottomasti mennyt aikaisin nukkumaan ja käyttäytynyt normaalisti. 

Kone lähti Seattlestä puoli tuntia myöhässä, mutta oltiin melkein aikataulussa kun saavuttiin San Franciscoon. Otettiin joku ihmejuna keskustaan ja etittiin meidän hostelli. Kun nähtiin meidän huone niin meinas kyllä itku päästä! Huone ei ollut ihan sitä tasoa mitä odotettiin. Meidän huoneen ikkunassa on kahen nyrkin menevä reikä, eikä sille muka voi tehdä mitään. Henkilökunta suostui kuitenkin laittamaan patterit täysille ja nyt meidän huone on ihan normaalin lämpönen. Onneks täällä ei tarvi tehdä muuta kuin nukkua ja käydä suihkussa! 

Aamulla nukuttiin pitkään ja sen jälkeen lähdettiin kaupunkikierrokselle. Meillä on liput kierrokselle kahdelle päivälle, joten huomenna on aikaa kierellä vielä enemmän mielenkiintoisissa paikoissa. Kierros tehtiin siis bussilla, joka pysähtyi tietyissä paikoissa. Bussista sai jäädä pois millä pysäkillä halusi ja jatkaa kierrosta seuraavalla bussilla. Nähtiin paljon mahtavia paikkoja ja sain myös tosi hyviä kuvia. Kierroksen jälkeen tultiin nopeasti käymään hostellilla ja sen jälkeen lähdettiin elokuviin kattomaan The New year's eve. 





Päivä on ollut mahtava ja nyt on aika mennä nukkumaan, jotta jaksaa taas huomenna kirtää ja katsella. Kuvia koitan laittaa lisää, mutta tällä hetkellä niiden lataaminen kestää niin kauan.

Ei kommentteja: