maanantai 9. tammikuuta 2012

Suomi-päivä

Eilinen päivä oli aivan mahtava! Vietettiin Tuulin kanssa suomi-päivää ja kierreltiin ympäri Seattlea. Tuuli ajoi ensin tänne meille ja otettiin sitten bussi keskustaan. Ensimmäisenä suunnattiin suomalaiseen liikkeeseen nimeltä Pirkko. Voin kertoa, että se on Marimekon liike.


Mukaan tarttui yksi Fazerin sininen suklaalevy. Sen jälkeen käveltiin Pike Place Marketille ja käytiin hakemassa ennustaja eukolta ennustukset ja kyllä ennustus osuikin niin nappiin että! Kierreltiin ja katseltiin kojuja, jonka jälkeen lähdettiin ostamaan Tuulille Halvan täytelakritsia. Matkalla otettiin tietenkin hienoja maisemakuvia, mutta niitä en tietenkään saa mun kameralla ikuistettua sellaisena kuin minä nään ne paljaalla silmällä. 

Meidän oli tietenkin pakko mennä myös syömään, joten mentiin CheeseCake Factoryyn, jossa Tuuli ei ollut ennen käynyt. Jälkkäriks syötiin tietenkin ihanat juustokakut. Mahat täynnä jatkettiin meidän päivää ja mentiin ostoksille ja mulla ei tarttunut mukaan kuin yhdet Farkut :/ Mutta ehkä onkin ihan hyvä, etten löytänyt mitään muuta sillä ens viikonlopulle pitää säästää rahaa kun lähdetään Vancouveriin. 

Käytiin myös Space Needlen luona ottamassa kuvia ja niitä sitten otettiinkin ihan kunnolla! Onneksi Tuulin kamera on tosi hyvä, joten ehkä me saatiin muutama hyvä kuva otettua. 

1 kommentti:

Ninni kirjoitti...

Vancouver on nätti paikka, ainakin miun mielestä. Eli muista pakata kamera mukaan. :P