maanantai 23. tammikuuta 2012

Villi elämä

Talvi tuli ja meni! Toissapäivänä satoi vettä ja eilen ei lumesta ollut enää tietoakaan.. Kerkesin kuitenkin muutaman päivän nauttia ihanasta lumesta. Tai ei se loppujen lopuksi niin ihanaa ollutkaan kun se muuttui loskaksi.. 

Torstaina tapasin uuden au pairin Dayanin Meksikosta, joka muutti kahden korttelin päähän kaksi viikkoa sitten. Mukava saada uusia ihmisiä tänne ja kiva kun hän asuu niin lähellä.

Perjantaina tein illan töitä. Luettiin lapsen kanssa Miinaa ja Manua ja otettiin ihan rennosti. Lauantaina mulla oli au pair tapaaminen, jonne menin yhdessä Dayanin kanssa. Koolla oli vain West Seattlen au pairit, mutta oli ihan kiva saada tietää ketä täällä lähistöllä asuu. Juteltiin, syötiin minimuffinsseja sekä nautittiin kuumaa kaakaota. Sen jälkeen lähdinkin valmistautumaan iltaa varten. Suunnattiin Dayanin kanssa keskustaan vähän ostoksille ja syömään, sitten treffattiin muut tytöt ja lähdettiin tanssimaan ja nauttimaan illasta. Kotona olin ennen kahta.

Glaudia, Kathrin, minä ja Dayani <3


Kuudelta aamulla tuli viesti ja puolentunnin päästä Kathrin saapui tänne nukkumaan. Se ei päässyt sinne minne sen piti mennä yöksi joten se tuli sitten meille. Aloitin kahdeksan jälkeen työt ja päivä meni onneksi hyvin. Kathrin tuli herättyään leikkimään meidän kanssa ja laitoin sen lukemaan lapselle Miinaa ja Manua. Kathrin on Itävallasta ja oli hauska kuunnella kun se luki suomalaista kirjaa saksalaisittain. Kun pääsin töistä, otettiin suunnaksi keskusta jossa tavattiin Pilar ja Glaudia. Mentiin syömään Fox Sport Grilliin ja katottiin samalla amerikkalaista jalkapalloa.

Ja vielä yks asia: Mun 3000 palan palapeli on valmis!!

 

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Villi elämä jatkuu, oon aika kade ;) Sait palapelin valmiiks, go Jenni! - Essi

Heidi kirjoitti...

vau miten akkia varkkasit ton palapelin.............!! tosi hyvin, en ois ite saanu aikaseksi =)