maanantai 30. tammikuuta 2012

Girls night

Viikonlopun olen viettänyt yksikseni kotona, sillä host perhe lähtivät viikonlopuksi pois. He ottivat myös koirat mukaan, joten pesäpallomaila on taas ollut hyvä ystäväni. 

Perjantai ilta meni muumeja katsoessa ja teetä juodessa. Nautein hiljaisesta talosta ja yksinäisyydestä. Yksin kotona oloa on aika usein ikävä, koska siihen on niin tottunut, mutta kyllä olen iloinen kun host perhe palaa kotiin! Sitä pientä tyttöä tulee huomattavan nopeasti ikävä. 

 Eilen meillä oli sitten tyttöjen ilta ja sleepover. Kaiken kaikkiaan täällä oli kahdeksan tyttöä joista muutama jäi sitten vielä yöksi. Käytiin ostamassa kauheasti ruokaa ja vähän juomistakin. Manuela teki meille pastaa ja tomaattikastiketta ja voitte arvata että kaikki meni! Kuunneltiin musiikkia, naurettiin ja otettiin paljon kuvia. Kathrin leikkasi muutamalta hiukset, myös multa. Pilar taisi kokea suurimman muodonmuutoksen sillä hänen pitkistä hiuksista tuli polkkatukka. Katsottiin Mamma Mia elokuva ja laulettiin mukana. Ilta oli aivan mahtava!





Love youuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu


Kiitos Ihanat tytöt! <3

Ei kommentteja: