keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Vuoden vaihde

Minun vuoteni vaihtui kymmenen tuntia jäljessä Suomen vuoden vaihteesta. Päivällä tavattiin keskustassa toinen suomalainen au pair, Johanna, joka vietti illan meidän kanssa. Me pidettiin omat bileet hostellissa ja osa muista asukkaista liittyi seuraan. Pelkkä sisäänpääsy maksu baareihin oli n.100 dollaria... Käveltiin katsomaan ilotulitusta, mutta saavuttiin paikalle vähän myöhässä ja taisin kattoa enemmän ihmisiä kun itse ilotulitusta. Ilotulituksen jälkeen käveltiin takaisin hostelliin ja pidettiin jatkot portaikossa (en tiedä miksi justiin portaikossa?). Ilta oli ehdottomasti viikon paras!

San Francisco ei ollut niin hieno kuin ajattelin. Kierrettiin kaikki turisti kohteet tottakai, mutta silti oisin kaivannut vielä vähän jotain lisää. Parhaimmat nähtävyydet olivat hippialue ja tietenkin Golden Gate Bridge. Satama alue oli myös kiva ja oisinkin hallunut kävellä siellä enemmän. San Franciscossa on paljon viktoriaanisia taloja jotka on tosi hienoja (ja kalliita!) Sää oli muutamana päivänä ihan hyvä ja muutama päivänä oli niin sumuista ettei eteen tahtonut nähdä. Kaupunkina San Francisco ei ollut niin puhdas kuin Seattle ja siellä on paljon enemmän kodittomia mitä Seattlessä. Nyt siellä on tullut käytyä, eikä toiste tarvitse mennä. 




Löydettiin jostain Star Wars miekka..


4 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

miten ootki voinu loytaa musta nuin edustavia kuvia? :DD

JenniB kirjoitti...

Me ollaan kaikki oikein edustavia :D

Johanna: Jenni, ota tää miekka suuhun
Jenni: En varmaan ota!
Kiitos kun tulit meidän kaa!

Maria kirjoitti...

millanen se hippialue oli? :-D

JenniB kirjoitti...

Talot oli maalattu kaikilla mahdollisilla väreillä ja sillä alueella oli myös tosi paljon kauppoja täynnä hippitavaroita :D Oisin halunnut saada parempia kuvia niistä taloista..