maanantai 5. syyskuuta 2011

Beautiful day!

Kaikki sanovat, että Seattle on sateinen.. Tällä hetkellä se ei ainakaan pidä paikkaansa! Eilinen ja tämä päivä ovat olleet tosi lämpimiä ja aurinkoisia ja lämpöä sekä aurinkoa on luvattu ensiviikollekin.


Kävin eilen ensimmäistä kertaa ruokakaupassa. Ostettiin neljän litran maitopurkki! Pitää päästä tutkimaan markettia vähän tarkemmin, jotta voin kertoa mitä kaikkea ihmeellistä sieltä saa.

Tänään ollaan kierretty kaupunkia, käyty katsomassa lohia ja ja veneitä (huvijahteja). Täällä on tosi paljon veneitä ja isoja laivoja. Käytiin syömässä ja sen jälkeen lähdettiin Green lake park:iin. Se on pieni järvi ja kierettiin se kävellen. Oli tosi paljon ihmisiä liikkeellä, mutta onkos se ihmekkään kun ilma oli niin hyvä. Nyt on jaloissa muutama rakko, mutta kävely kyllä kannatti.

Ennen tänne tuloa luulin, että Seattle on tasaista maata, mutta ei se olekkaan. Täällä on tosi paljon mäkiä ja tiet on vähän samanlaisia mitä San Franciscossa :)
Kaupunki on kaunis ja puhdas. Täällä on paljon koiria ja ihmiset kulkee paljon pyörillä.
                                                               Mun jättiläis sänky




                                                             Neljän litran maitopurkki!!

                                                                Veneitä iskälle...

 
                                                               Green Lake Park

 

1 kommentti:

Homsantuu kirjoitti...

meiltäkin pitäisi saada noin suuria maitopurkkeja, kun sehän on aina jääkaapista loppu! ihanaa jenni, kun bloggaat, sain tästä vihiä eilen. kiva seurata, miten siellä pärjäillään!