torstai 22. syyskuuta 2011

Lenkkeilyä

Viime päivinä olen lenkkeillyt ahkerasti. Aika kuluu hyvin kun laittaa lapsen rattaisiin ja lähtee kävelylle. Huomaan kyllä lenkkeilleeni sillä jalat ovat kipeät. West Seattlessa on muutama korkeampi alue ja niiltä saa otettua hyviä kuvia. Eilen ja toissa päivänä (sekä maanantai aamuna) lenkkeilyn syy on lähinnä ollut valokuvaus. Harmi vaan, että kamera ei kuitenkaan talleta sitä minkä silmä kokonaisuudessaan näkee. Livenä maisemat ovat paljon kauniimpia kuin mitä kuvissa. Jotta näille hyville kuvauspaikoille pääsee on on kiivettävä jyrkkiäkin mäkiä... Eilen luulin, että kuolema tulee. Vaunujen kanssa se kiipeäminen onkin vähän raskaampaa. Sain kuitenkin hyviä kuvia ja jaloille paljon paljon paaaaljon töitä!

 Tässä osa kuvasaaliista:






Toissapäivänä meillä oli playdate saksalaisen Even ja hänen host lapsensa kanssa. Even host lapsi on juuri täyttänyt 9kk ja minun S 5kk. Käytiin syömässä (tytöt meinasivat hermostua istuimissaan kun ei annettu niille Cokista), jäätelöllä ja kierretteen vähän aikaa California Avenueta. Maanantai oli hyvä päivä!

Eilinen oli taasen pitkä päivä. Hyvä sekin, mutta pitkä. Käytiin lapsen kanssa kävelyllä ja leikittiin sisällä ihanilla leluilla. Eilen illalla olin niin väsynyt etten jaksanut tehdä mitään.

Tänään mulla oli aamulla muutama tunti vapaata, ja ne kuilui tietenkin tietokeen ääressä. Iskälle ja Mikolle soittelin skypellä. Päivällä lähdettiin taas lenkille ja nähtiin vaikki mitä kivoja juttuja. 

Nyt pitää lähteä Eveä katsomaan!

 

1 kommentti:

ioni kirjoitti...

Tosi kauniit maisemat!