sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Viikonloppu

Olen saanut nauttia vapaapäivistä tänä viikonloppuna. Perjantaina työskentelin muutaman tunnin joten kävimme lapsen kanssa kävelyllä sekä jäätelöllä. Perjantai oli ihanan lämmin ja aurinkoinen, joten topilla ja capreilla tarkeni hyvin! Perjantai illasta suuntasin neljän saksalaisen tytön kanssa Alki beachille. Sinne pääseminen oli vähän vaikeaa sillä mun piti mennä muiden tyttöjen luo kahdella eri bussilla ja siitä sitten vielä yhdellä bussilla rantaan. Mun ensimmäinen bussi oli myöhässä, joten myöhästyin siitä rantaan menevästä bussista n. 7 minuuttia, joten jouduin odottamaan seuraavaa puolituntia. Muut tytöt onneks ootti mua bussipysäkillä. Ilta oli kaikinpuolin mukava, paitsi bussien oottaminen takaspäin tullessa. Mulla kesti 1,5h päästä sieltä kotiin :)

Lauantai aamuna sain nukkua aivan rauhassa niin pitkään kun halusin. Päivällä mentiin Even kanssa keskustaan ostoksille. Löysin muutaman paidan, hiusjuttuja sekä postikortteja. Käytiin myös Italialaisilla markkinoilla ja maistoin siellä mansikoita ja banaaninpaloja valkosuklaalla kuorrutettuna! Niin hyvää!! Käytiin muuten myös karkkikaupassa, mutta ne karkit näytti löllöiltä ja liian sokerisilta joten en sitten ostanut oikeen mitään. (Ootan edelleen sitä suurta karkkilähetystä Suomesta jos jotkut saamattomat sais sen vaan postiin) Kotona olin vähän ennen seitsemään. 



Illalla olikin sitten yhden au pair kaverin synttärit keskustassa, jonne suuntasin saksalaisten kanssa. Siellä oli ihmisiä ympäri maailmaa, oli aika paljon muita au paireja mutta sit oli myös paikan omistaja, työntekijät sekä paikallisia. Bileet pidettiin Delissä, joten se ei ollu mikään baari, eikä ulkopuoliset päässy sinne. Tarjolla oli ruokaa, kakkua ja juomia, mutta ite kun en oluesta tykkää niin en oikeen voinu juoda mitään. Tapasin paljon uusia ihmisiä, tanssein, lauloin onnittelulauluja sekä nautin hyvästä seurasta! Mahtava ilta! Kotiin pääsin joskus kolmen aikaan.




Tänään sain taas nukkua pitkään ja suunnitelmissa olisi kirjan lukua sekä tv:n katselua! Ulkona sataa vettä, joten tuskin pistän nokkaani ulos. 

Kertokaahan te lukijatkin kuulumisia, jotta tiiä mitä sinne Suomeen kuuluu!! Ja äiti vois kertoa mitä Röllille ja Liinulle kuuluu ja mitä ne painaa nykyään :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Molemmat kissat on lihonnu varmaan 1,5 kg sen siitä saaku jättää ne iskän hoitoon.. :D
-Sonja-

Anonyymi kirjoitti...

Kissat eivät ole lihavia vaan hyvän kokoisia!