maanantai 19. syyskuuta 2011

California Avenue




Tältä näytti West Seattlen toinen pääkatu California Avenue tänään.
Paljon ihmisiä ja vanhoja autoja. Kävin ostamassa Huskysta jäätelöä ja matkaseurani hurmasi ihmisiä minkä kerkesi. Aamulla ennen ulos lähtöä. Puhuin Skypessä äitin ja iskän kans (+Sonja, Rölli ja Liinu <3) sekä soitin Mikolle :)

Perjantaina vietin vapaapäivää ostoksia tehden, mukaan tarttui, muutamat kengät, paita sekä Gleen 2. tuotantokausi (kolmas levy jo menossa). Kävin muuten suurimmassa kirjakaupassa mitä oon ikinä nähny! Illalla lähdettiin Even kanssa keskustaan syömään ja tekemään vähän lisää ostoksia. Ruokapaikaksi valittiin Cheesecake Factory. Syötiin vaan salaatit, jotta jaksettaisiin syödä jälkkäriks vähän juustokakkua. Juustokakun palaset oli valtavia, joten ei jaksettu syödä kun puolet :) Maha täynnä ei oo kovin hyvä tehdä ostoksia ja kellokin oli jo aika paljon, joten käytiin vaan parissa kaupassa. Eve ei ostanut mitään ja mä löysin upeat korkkarit. 

Ihana Eve


Suklaa Mousse ja Valkosuklaa-vadelma


Eilen ei tapahtunut mitään erikoista. Itse asiassa mulla ei ole mitään hajua mitä tein eilen päivällä, mutta illan vietin kellarikerroksen ihanalla sohvalla ja katsoin Gleetä. 

3 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

juustokakut nayttaa niin hyvalta :P pitaa itellaki joku paiva testata toi Cheesecake Factory!

Riikka kirjoitti...

Hitto kun tässä kauheen lähellä ei oo CCF:ää. Täytyy kyllä käydä; koska noi näyttää NIIIN hyvältä.

Laura kirjoitti...

Uusi lukija ilmoittautuu :) Aina mukavaa kun löytää muiden Yhdysvalloissa asustelevien blogeja.

Kivannäköistä seutua! Juustokakut näyttää kyllä todella makeilta.