perjantai 25. marraskuuta 2011

Kiitospäivä

Vietin eilen ensimmäistä Kiitospäivääni. Päivän leikein lapsen kanssa. Käytiin jopa ulkona vaikka satoikin. Tuuli meinasi viedä sateenvarjon. Kun tultiin takaisin talossa oli täynnä ruuan tuoksuja. Lapsen kanssa seurattiin miten kaikki valmistui. Pidettiin lapsen kanssa myös muotinäytös sillä hostäiti oli käynyt koluamassa alennusmyyntejä ja lapsi sai paljon hienoja uusia vaatteita. 

Illaksi meille tuli vieras. Ennen syömistä jutelteltiin ja nautittiin viinistä. Lapsi leikki lattialla kun me muut syötiin. Koira piti sille seuraa ja koitti varastaa sen leluja. Kaikki ruoka mitä tarjolla oli, oli todella hyvää! Jopa niin hyvää että piti hakea lisää. Söin itseni ähkyyn ja kuitenkin piti vielä syödä myös jälkiruokaa. Sen jälkeen olikin sitten vaikea liikkua yhtään mihinkään. Kinastelin myös hostäitin kanssa siitä lähteekö hän mun kanssa katsomaan tammikuussa Saku Koivua :D Tarvin kuulemma esiliinan ja Saku on lähempänä hänen ikäänsä kuin minun. 





Ilta oli paras mitä täällä ollessa on ollut. Mikä parempaa kuin illanvietto kakkosperheen kanssa! 

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Go Jenni! Kyllä täällä käy porukkaa lueskelemassa menoistasi vaikka eivät aina kirjoitakkaan kommenttia! Täältä kuuli vaan radiosta kaikenmaailman black fridaysta, mahtavaa että pääset näkemään sen ihan livenä! ja thanks giving whou. :D

marika