keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Karkki vai kepponen?

Eilen täällä vietettiin Halloweeniä ja minäkin pääsin keräämään karkkia. Olin eilen myös vapaalla, joten aamun vietin ihan vain kotosalla. Meidän Karkki vai Kepponen kierros oli vähän erilaisempi mitä elokuvissa on nähty.

Täällä osa California Avenuen kaupoista oli järjestänyt lapsille Karkki vai Kepponen kojuja, mikä oli musta tosi kiva idea. Lapsille jaettiin kassit, joihin ne sai kerätä karkkia, sekä kartat, joihin oli merkitty ne liikkeet joista sai karkkia hakea. Aina kun oli käynyt jossain liikkeessä niin kartasta väritettiin sen liikkeen kohta. Lapset sai tällä tavalla kerättyä ihan älyttömän paljon karkkia! Osa keräs niitä jopa tyynyliinaan. Mun hostisä kertoi eilen, että nekin pienenä keräs karkkeja tyynyliinaan ja sit ne kävi aina välillä tyhjentämässä sen kotona ja jatkoivat taas keräämistä. Kokkolassakin voisi pääsiäisen aikaan järjestää tälläsen kivan tapahtuman! Lapsi oli eilen ainut joka oli pukeutunut, mutta me muut oltais vaan jääty sen varjoon kun se oli niin söpö!



Kävi niin että au pairi ja hostäiti söi lapsen karkit! OHO.. Ehkä lapsi ensi vuonna voi maistaa Halloween karkkeja. Lapsia oli paljon liikkeellä vanhempien kanssa ja täytyy kyllä sanoa, että vastaan käveli jos jonkinmoista olentoa! Mielikuvitusta oltiin käytetty paljon. Tämän vuoden suosituin asu taisi olla leppäkerttu, joita nähtiinkin aika monta.. =)

Kun tultiin kotiin, nappasin uimakamppeet mukaan ja suuntasin salille. Uin puolisen tuntia ja sitten palkitsin itseni saunalla <3 Huomenna pitäisi sitten töiden jälkeen raahautua taas salille ahkeroimaan. 


Kotimatkalla ei näkynyt yhtään lasta kiertämässä ja kello oli kuitenkin puoli kahdeksan. Odotin että ulkona olisi kauheasti lapsia, mutta ihan oikeasti en nähnyt yhtään! Ei meidän tiellä sitten lapset oikeen kiertäneetkään sillä karkkia jäi jälkelle aivan valtavasti.. Olin vähän pettynyt ja ensi vuonna en ole Halloweenia Amerikan mantereella kokemassa. Oli kuitenkin mukava viettää Halloweeniä ihan kunnolla, vaikka eilen en itse enää pukeutunutkaan. Olisi mukava jos Halloweeniä vietettäisiin suomessakin ihan kunnolla. Pihat oli koristeltu hienosti kaikkeen Halloweeniin liittyvällä. Luurankoja oli ovissa ja niitä tuli esiin mullan alta. Hämähäkin verkkoja oli ympäri pihoja sekä puissa roikkui kummituksia. Kaiverrettuja kurpitsoita löytyi tietenkin melkein joka pihalta.

Tilasin viime viikolla Avoneita ja paketti löytyi tänään oven takaa. (Avoneita voi tilata suoraan netistä ilman konsulttia) Täällä Avonin tuotteet on muuten halvempia mitä suomessa, mutta muutamaa tuotetta, joita oisin halunnut tilata, en löytänyt netistä :/ 


Mulla on kiireinen viikko edessä sillä hostisä lähti tänään työmatkalle ja ollaan viikko tyttöjen kesken.

2 kommenttia:

Maria kirjoitti...

voi miten söpö puku! ois kyllä huippua jos täälläki alettais viettää halloweenia kunnolla :-)

Anonyymi kirjoitti...

Totta. Teillä ei olisi ollut mitään jakoja Stellaan verrattuna, oli parempi että se keräsi ne karkit, Teille tuskin olisi annettu. Saittehan te kuitenkin Pian kanssa ne syödä. TV. Äippä ja isi