keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Valmisteluja

Olemme viettäneet viimeiset pari päivää lapsen kanssa sisällä sateen takia. Tekisi kuitenkin mieli ottaa sateenvarjo mukaan ja lähteä kävelylle. Ehkäpä sitten huomenna. Sadetta on kyllä luvattu koko viikolle, mutta jossain välissä on pakko päästä ulos. Ja mieluusti jonnekin postilaatikkoa kauemmaksi! 

Saatiin aamulla naapurin au pair ja tyttö kaveireiksi. Tytöt leikkivät kiltisti keskenään ja vanhempi luki nuoremmalle kirjaa. Hetken kuunneltuamme kirjan lukua kysyimme tytöltä millä kielellä hän kirjaa lukee, sillä se ei todellakaan ollut englantia! Kysyttyämme asiasta tyttö ilmoitti lukevansa sillä samalla kielellä millä minä puhun lapselle! On se naapurin kolme vuotias äkkiä suomenkielen oppinut!

Lapsen kanssa päivä oli erityisen hyvä. Ei itkua ja nukkui iltapäivällä vielä hyvät päikkärit. Harjoiteltiin konttaamista ja ryömimistä! Jos pylly on ylhäällä niin pää on monesti alhaalla! Mutta kun vähän vielä harjoitellaan niin kyllä se siitä. Päässä on soinut tänään joululauluja vaikkei täällä mitenkään jouluista ole. Ehkä vaan haaveilen liikaa joulusta ja sen seurauksena päässä alkaa soida joululaulut. Ruuaksi tein makaronilaatikon kun oli ainekset. 


Torstaina on Kiitospäivä jota ollaan koko viikko pikkuhiljaa valmisteltu. Kaikki tarvittava on ostettu, ruuanlaitolle ja leipomiselle ollaan tehty aikataulut. Astiat ja pöytäliina on katsottunu valmiiksi ja minun tehtävä on kattaa pöytä. On mukava päästä juhlimaan jotain "uutta". Joulu ja Kiitospäivä ovat täällä vuoden suurimmat juhlat ja odotan molempia paljon. Saanpahan kokea jotain erilaista.


Perjantaina on Black Friday ja kaupoissa alkaa alennusmyynnit... neljältä aamuyöllä! Ihmiset jopa nukkuvat ulkona päästäkseen käsiksi parhaisiin tarjouksiin. Minä taidan onnellisena nukkua yöni rauhassa ja lähteä aamulla katsomaan kauppojen tajonnan.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Täälläki suunnilla ollaan jo aivan joulufiiliksissä. ;) Kaikki joululahjat on jo mietittynä ja puolet jo melkeimpä ostettu ja sunki joululahja paketti odottaa viemistä postiin. :) Pärjäilemisiä Amerikan suuntiin !
-Sanna-