maanantai 14. marraskuuta 2011

Potluck

Lauantai aamuna heräsin kahdeksaksi aamulla töihin. Työpäivä oli erikoinen, sillä saatiin ihastella lapsen kanssa koruja koko työpäivän ajan. Meillä oli siis korukutsut joista aiemmin jo mainitsin. Olisin halunnut tilata muutaman kaulakorun, korviksia sekä sormuksen. Lopulta päädyin tilaamaan vain korvakorut, jotka oli tosi kauniit. 

Kutsujen jälkeen loppui myös mun työpäivä ja suuntasin bussilla kaupunkiin ostoksille. Listalla oli korulipas mulle itselleni ja joululahjoja kaikille muille. Löysin kauniin korulippaan, mutta sinne se jäin kaupan hyllylle ja mukaan lähti ainoastaan joululahjoja. Kaikkia joululahjoja en saanut hankittua, joten täytyy mennä joku päivä uudestaan katsomaan mitä kaupoista löytyy. 

Tänään meillä oli mun kolmas au pair tapaaminen ja aiheena Potluck. Tämä tapaaminen oli tarkoitettu sekä au paireille, että perheille. Tarkoituksena on että jokainen au pair valmistaa ruokaa omasta maasta ja sitten kaikki saa niitä maistella. Tein makaronilaatikon Mikon äidin ohjeella ja kyllä siitä ihan syötävää tuli. Tai siis tottakai se oli hyvää kun kaikki kerran meni! Oli hauska nähdä tuttuja tyttöjä sekä tutustua myös muutamaan uuteen au pairiin. Mulla oli myös kamera mukana mutta ei tullut otettua yhtään kuvaa. 

Illan ajattelin viettää kirjan parissa!

Hyvää isänpäivää Isi <3

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Iskä kiittää!!!

Anonyymi kirjoitti...

Heippa kultsi ! Ajattelin lähettää sulle omar-karkkeja ja lakkahilloa, jotta voit tehdä jouluksi lakkajäädykkeen kaikkien herkuteltavaksi.

JenniB kirjoitti...

Ja ohje myös! Kiitos :P