perjantai 18. marraskuuta 2011

Suunnitelmia

Eiliselle luvattiin myrskyä. Päivällä uhmasimme lapsen kanssa sadetta ja lähdimme lenkille. Lapsi nautti kun sadepisarat ropisivat vaunujen suojaan. Minä en nauttinut kun sadepisarat osuivat minuun. Lenkki teki kuitenkin mielelle hyvää. Illalla vasta alkoi tuulla ja sataa hieman kovempaa, mutta ei se mun mielestä mikään myrsky ollut.

Eilen illalla en tehnyt mitään muuta kuin suunnittelin. Suunnittelin ja mietein vaihtoehtoja. Ensimmäinen vaihtoehto meni puihin joten piti suunnitella hieman lisää. 

Tänään käytiin lapsen kanssa viemässä postiin kirjeitä ja ostamassa synttärikortti siskolle. Kortti tulee luultavasti perille ennen kuin lahja. Käveltiin mutkan kautta kotiin. Iltapäivällä saatiin vieraaksi naapurin au pair ja 3-vuotias tyttö. Lapset leikkivät keskenään ja aikamoisen lelujen sekasotkun nuo kaksi saivatkin aikaiseksi. Au pairien tehtävä oli välillä siivota sotkua hieman pienemmäksi. Koiratkin tykkäsit kun saivat uuden kaverin.

Töiden jälkeen juoksin bussiin ja kuin ihmeen kaupalla bussi oli sen verran myöhässä, että kerkesin siihen. Kiitos bussi kun satuit olemaan myöhässä. Tapasin Even ja Manuelan keskustassa ja mentiin tietenkin syömään hyvää ruokaa! Suunnitelmat tulivat illan aikana hieman selvemmiksi ja sain myös ystävän mukaan tähän suunnitelmaan. Kerron vähän myöhemmin mitä olen suunnitellut kunhan saan liput varattua!

Nyt kirjan pariin, jotta saan sen joskus luettua loppuun ja pääsen ostamaan uusia kirjoja!

Ei kommentteja: