lauantai 12. marraskuuta 2011

Koti-ilta

Eilen odotimme siivoojaa monta tuntia, mutta siivoojapa päätti jättää tulematta. Menimme lapsen kanssa kellariin, koska lapsen päiväuniaika alkoi tulla, enkä halunnut siivoojien pitävän lasta hereillä. Lapsi nukkuin sohvalla ja minä luin vieressä kirjaa. Mulla alkoi silmät painua kiinni eikä lukemisesta enää tullut mitään joten oikaisin itseni lapsen viereen ja otin pienet päiväunet. Hostisä oli kuulemma jossain välissä käynyt meitä katsomassa, mutta mulla ei ole ollut mitään tietoa asiasta. Ruuan jälkeen sain itseäni niskasta kiinni ja lähdin lenkille. Raitis ilma teki hyvää sisällä vietetyn päivän jälkeen.  Illalla kävin vielä katsomassa naapurin au pairia Christiaa. Juotiin teetä ja parannettiin maailmaa.
 
Tänään vietimme lapsen kanssa rauhallista koti-iltaa. Leikimme leluilla ja harjoittelimme ryömimistä. Koirat pitivät meille seuraa, sillä välin kun kissa nukkuin uniaan minun sängyssä. Hostvanhemmat ovat treffeillä.Tänään on ollut sateinen päivä ja luvattiin jopa myrskyä illaksi, mutta ei täällä ainakaan vielä mikään myrsky ole. Loppuillan ajattelin viettää kirjan parissa.

Huomenna meillä on korukutsut ja tänään selasin kuvastosta mitä ehkä haluasin tilata. Löysin tietenkin vaikka mitä ihanaa, mutta luulen kuitenkin, että tilaan vain korvakorut. Huomista odottaen! 





Ei kommentteja: